Verreiker huren

Wilt u veilig werken op hoogte? Bij ons kunt u een geschikte verreiker huren voor elk project. Wij verhuren roterende, starre en elektrische verreikers.

Verreiker huren

Roterende verreiker huren

Een roterende verreiker is een verreiker waarvan de cabine en telescooparm 360° kunnen ronddraaien. De machine kan blijven stilstaan terwijl de cabine en telescooparm rond de as draaien. U kunt een roterende verreiker huren als u lasten moet heffen op moeilijk bereikbare plaatsen. De meeste roterende verreikers hebben een hefvermogen van 5000 kg. Bij ons kunt u roterende verreikers huren met onder andere een hefhoogte van 21 en 25 meter.

Starre verreiker huren

Een starre verreiker met vaste cabine en met telescooparm is een ideale machine voor werk op ruw terrein. Bij ons kunt u starre verreikers huren met een hefhoogte tot 18 meter en een hefvermogen van 4000 kg. Starre verreikers worden veel ingezet op bouwplaatsen en voor het monteren van bijvoorbeeld zonnepanelen.

Elektrische verreiker 

Elektrische verreikers hebben geen CO2-uitstoot, waardoor het huren van deze machines een duurzamere keuze is dan een reguliere verreiker. Deze elektrische verreikers dragen ook bij aan een veilige werkomgeving omdat er geen brandstofopslag- en logistiek nodig is.

Het geluid tijdens het gebruik van een elektrische verreiker is aanzienlijk minder dan verreikers met dieselmotoren, waardoor deze ideaal zijn voor binnen gebruik en werkzaamheden in de nacht en bewoond gebied.

Aanbouwdelen verreiker

Wij hebben een breed assortiment aan aanbouwdelen voor verreikers, zoals manbakken en hijslieren. Dit maakt de verreikers breed inzetbaar en kunnen werkzaamheden veilig uitgevoerd worden.

Veilig werken met een verreiker

Het werken met verreikers brengt risico’s met zich mee. Dit heeft betrekking op zowel de machine als op de gebruiker van de machine. Veiligheid is daarom een belangrijke factor. Onze machines worden periodiek onderhouden en gekeurd. Verreikers met hijsfunctie worden naast de reguliere keuringen ook TVCT gekeurd.

Tijdelijk een (extra) verreiker nodig? Bij ons kunt u snel en eenvoudig een verreiker huren. Wij geven u graag advies voor een geschikte machine, neem contact met ons op.

Manitou verreiker huren Liftex