Hoogwerker huren

Wilt u veilig werken op hoogte? Liftex verhuurt diverse soorten hoogwerkers. Onze hoogwerkers zijn te huren inclusief aanhanger, maar we bezorgen ook op locatie.

Veilig werken op hoogte met een hoogwerker

Schaarhoogwerkers elektrisch

Elektrische schaarhoogwerkers zijn geschikt voor binnen gebruik. Ze hebben geen uitstoot en maken vrijwel geen geluid. Ons assortiment bestaat uit zowel schaarhoogwerkers op banden als op rupsen. Door de rupsbanden heeft u een betere verdeling van het gewicht, over een groter oppervlak. De rupsen hebben daarnaast een betere tractie dan normale banden, waardoor u ook op ruw en slecht toegankelijk terrein aan de slag kunt met uw hoogwerker.

Telescoophoogwerkers

U kunt een telescoophoogwerker huren voor een breed scala aan werkzaamheden. Telescoophoogwerkers worden vaak buiten ingezet tijdens bijvoorbeeld schilderwerkzaamheden, snoeien van bomen en montageklussen. Een telescoophoogwerker kan zowel over normale banden als rupsen beschikken. Afhankelijk van de ondergrond kunt u dus kiezen wat voor uw project het meest geschikt is. Voor een lage CO2-uitstoot hebben we de Hyrax hoogwerker. Deze is op de bouwplaats elektrisch te gebruiken.

Knikarmhoogwerkers

Een kleine en veelzijdige hoogwerker huren? Knikarmhoogwerkers hebben een laag eigen gewicht en zijn daarom geschikt om zelf op een aanhanger te vervoeren. Deze hoogwerkers zijn zowel als op diesel als elektrisch te gebruiken, daardoor zijn knikarmhoogwerkers geschikt voor binnen- en buitengebruik. Door de kniktelescoopmast kunt u met deze hoogwerkers over obstakels reiken waardoor ook op lastige plaatsen gewerkt kan worden.

Zoekt u een geschikte hoogwerker voor uw project? Wij denken graag met u mee! Ook als u een specifiek type hoogwerker zoekt die niet op onze website staat, denken wij graag met u mee. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt.